Je moet lid zijn van Charm én 18 jaar of ouder zijn om deel te kunnen nemen aan een Charm evenement.

Recht op voorinschrijving

Heb je aan het meest recente weekendevenement en/of het een-na-laatste weekendevenement deelgenomen, dan heb je recht op voorinschrijving (baravonden en specials tellen niet mee). Als je in aanmerking komt voor voorinschrijving, ontvang je hier een e-mail over. De voorinschrijfperiode duurt 2 maanden. Daarna gaat de inschrijving open voor iedereen.

Wanneer is je inschrijving definitief?

Je inschrijving is pas compleet wanneer we zowel je inschrijfformulier als je betaling (inclusief het jaarlijkse lidmaatschapsgeld) binnen hebben. Je inschrijving is definitief nadat je hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, dan geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Daarbij is de laatste datum van inschrijving en betaling leidend. Dus als je later hebt betaald dan je je inschrijfformulier hebt opgestuurd, dan geldt de betalingsdatum als inschrijfdatum, en vice versa. Dus maak bij voorkeur direct na het versturen van het inschrijfformulier je geld over!

Poortinschrijving

Twee weken voor het evenement, of eerder wanneer het maximum aantal plaatsen is bereikt, sluit de online inschrijving. Als er dan nog plekken zijn, kun je je op het evenement zelf aanmelden, de zogenaamde ‘poortinschrijving’. Deze manier van inschrijven heeft uiteraard niet onze voorkeur, in verband met het doen van voorbereidingen.

Aan de poort inschrijven kost daarom € 10,- extra. Je dient het entreebedrag (en eventueel lidmaatschapsgeld) contant en gepast te betalen. Vooraf overmaken mag ook, maar dan moet je een bewijs van betaling meenemen naar het evenement.

Verder kunnen wij in geval van een poortinschrijving geen catering of klaarliggende envelop met je personagekaart en items garanderen. Ook mailingen met gedetailleerde informatie over het evenement (aankomsttijden, plotboek, IC-informatie etc.) worden alleen verzonden naar deelnemers die zich vooraf hebben ingeschreven.

Na aanmelding

Na bevestiging van je deelname kun je een personage samenstellen volgens de richtlijnen in de regelsets. Geef je vaardigheden uiterlijk een week voor aanvang van het evenement door aan het personagebeheer.  Als je kans wil hebben op persoonlijk plot, stuur dan ook je achtergrond op naar de verhaalcommissie.

Zie voor verdere regels omtrent inschrijving en deelname ons huishoudelijk reglement.