Charm is opgericht in Leiden in 2000.

Charm organiseert evenementen voor zowel ervaren als beginnende spelers. Charm hecht erg veel waarde aan improvisatie, wellicht meer dan je bij andere verenigingen ziet. Wij willen dat er altijd plaats is voor een plot, idee of spontane ingeving van zowel speler als figurant. Als je wilt kun je de achtergrond van je personage doormailen naar de verhaalcommissie. Ook als je andere leuke ideeën hebt, laat ze ons op tijd weten, dan kunnen we er misschien iets mee doen.

Verder wil Charm een zo goed mogelijke prijs-kwaliteit verhouding neerzetten en zich positioneren als een iets ‘luxere’ vereniging. Om dit te bewerkstelligen en kwaliteit te waarborgen, zijn alle maaltijden, maar ook alle snacks en het drinken (inclusief bier en wijn, exclusief overige alcoholische dranken) tussen de maaltijden door, inbegrepen in de prijs. De (luxe) catering wordt verzorgd door een professionele cateraar. Bovendien vinden alle evenementen plaats in een overdekte locatie met goede sanitaire voorzieningen, waardoor je niet in een tent hoeft te overnachten.

De crew

CHARM30-8

Het bestuur van Charm bestaat uit:

Daarnaast is er de verhaalcommissie, die het verhaal en spelleiding verzorgen.

De Charm larp evenementen kunnen niet neergezet worden zonder de hulp van vele andere vrijwilligers, die helpen opbouwen, afbreken, kostuums maken, props maken, enzovoort. Wil je ook meehelpen? Geef dan even een seintje op een van de lives of stuur een mailtje naar een van de bestuursleden, want alle hulp is welkom!

Verenigingsgegevens

Charm is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, nr. 28082682.

Bankgegevens
Rekeninghouder: Charm
Rekeningnummer: 57.88.61.313
IBAN: NL 02 ABNA 0578 8613 13

Het huishoudelijk reglement en de statuten kunnen middels de link hieronder ingezien worden: