Wij nodigen jullie graag uit voor een Charm Ledendag.

Voor de leden van Charm organiseren wij een dag vol gezelligheid en gelegenheid om – met enkele veiligheidsmaatregelen – weer eens bij te praten. Wij hebben hierbij een dagprogramma in gedachten van een middag vol workshops, een heerlijke barbecue, een leuke avondactiviteit en een gezellige kampvuuravond. Uiteraard wordt ook voor drinken en kleine snacks gezorgd.

Op zaterdag 3 oktober 2020 nodigen wij jullie graag hiervoor uit op lokatie:
Groepsaccommodatie de Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

Let op, wegens de regelgeving omtrent Covid-19 is het NIET MOGELIJK om te blijven slapen of te douchen op locatie! Ook wordt er in verband met iedereen die naar huis gaat GEEN alcohol vanuit de vereniging verzorgd. Als je een Bob hebt, ben je welkom zelf iets alcoholisch mee te nemen voor jezelf voor bij het kampvuur.

Schrijf je in!
Hier kan je je inschrijven voor de ledendag: Inschrijven!!!!
We hebben plek voor maximaal 50 personen. Dit conform de geldende Corona regels. Dus vol is vol.
Let op 1: je inschrijving is pas compleet als zowel het inschrijfformulier als de betaling en het lidmaatschapsgeld bij ons binnen is. Hiervan krijg je een bevestiging.
Let op 2: inschrijven voor de BBQ kan tot en met maandag 28 september.

En hier kan je kijken of je inschrijving bij ons is aangekomen: Inschrijflijst.

Hoewel het door de aard van de dag wellicht niet direct in je op komt, zijn we door alle coronamaatregelen verplicht om met inschrijvingen te werken. We moeten hier heel hard in zijn, dus alleen met inschrijving ben je welkom. Voordeel hieraan is wel dat we natuurlijk met al het lekkers wat wordt aangeboden deze dag rekening kunnen houden met jouw komst!

Entreekosten
Om deel te nemen aan de ledendag is een bijdrage verplicht. Zo dekken we (een deel van) de kosten voor Charm.
Kosten deelname workshops € 15
Kosten deelname BBQ & kampvuuravond € 35
Kosten deelname hele dag (€ 15 + € 35) € 50

Mocht je dit jaar nog niet eerder deelgenomen hebben aan een evenement van Charm, denk er dan ook aan om het lidmaatschapsgeld over te maken. (€ 5,- voor het hele jaar)

Workshops
Iedereen kijkt natuurlijk uit naar de workshops die we voor jullie in petto hebben. Hier tref je een overzicht aan van de workshops.

De definitieve workshops volgen in een infomail vlak voor de ledendag aan degenen die zich hiervoor hebben ingeschreven.

Crowdfunding
Hoewel de dag vooral gaat om gezelligheid en elkaar weer kunnen zien, hebben we een aantal acties bedacht om vrijblijvend de mogelijkheid te creëren om Charm te ondersteunen, op een leuke manier.

Met Charm gaat het financieel goed. We hebben een reserve voor tegenslagen en het niet doorgaan van een weekend is dus niet direct een probleem. Wel hadden we gehoopt dit jaar diverse grote investeringen te doen, zoals meer verlichting, etc. Daarom roepen we op om te doneren: help ons dit najaar al wat noodzakelijke investeringen te doen en help ons de aangesproken reserve al wat terug aan te vullen.

We hopen met alle acties € 1.500 op te halen. Help jij mee?

Tot en met het weekend van de ledendag (ook als je niet komt) kun je donaties doen aan Charm waar de vereniging een dankjewel tegenover zet. Hoe meer je doneert, hoe meer groter de dankjewel kadootjes (cumulatief!).

Charm Grabbelketel
Voor de aanwezigen op de ledendag zal er een grabbelketel zijn waarmee je leuke prijzen kan winnen. Loten kosten € 1 per stuk (contant).

Charm Veiling
Voor de echte Charm fans aanwezig op de ledendag worden twee bijzondere prijzen geveild.

De 1e veiling
Wie wil nu niet op het Charm-evenement komend voorjaar wakker worden in een “hotel”-kamer op lokatie. Een heuse privé slaapkamer voor 2 personen met alle gemakken die we kunnen bieden. Zoals ontbijt met verse koffie/thee op bed, origami op de kussens en wie weet wat het bestuur nog meer voor je verzorgt.

De 2e veiling
Deze veiling is niets minder dan een persoonlijk IC heldenepos. Geschreven door onze VC over een character naar jouw keuze en wordt uiteraard IC in het spel gebracht. Een verhaal om nooit te vergeten.

Charm-quiz
De avond sluiten we af met een heuse Charm-quiz. Weet jij genoeg van de vereniging en van Auros om als Charm-kenner de prijs in de wacht te slepen.

Hopelijk tot ziens op de Ledendag!