Data & tijden

Charm 33 zal plaatsvinden van vrijdag 6 t/m 8 oktober 2017.

Op vrijdag kun je vanaf 16.00 uur het terrein op. We willen om 20.00 uur tijd-in gaan. Voor wie zich heeft opgegeven zal vrijdag rond 18:00 doorlopend bami met boontjes en kip saté geserveerd worden. Er zal ook een vegetarische versie aangeboden worden. Ook houden we rekening met aangegeven dieetwensen en allergieën.

We spelen tot ongeveer 02.00 uur ’s nachts. Ontbijt is tussen 09.00 en 10.00 uur. Op zondag gaan we rond 14.30 uur tijd-uit.

Locatie

Buitencentrum Overasselt
St. Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Het is een overdekte locatie met meerdere slaapzalen. Matrassen zijn aanwezig. Neem zelf een matrasovertrek, kussen en slaapzak mee.

Per openbaar vervoer kun je o.a. Buslijn 9 nemen deze stopt vlakbij de hoofdingang van Het Buitencentrum (Halte St. Walrick). De reistijd vanaf Centraal Station Nijmegen is ongeveer 25 minuten.

Inschrijven

Momenteel zitten we vol. Maar je kunt je nog wel inschrijven op de wachtlijst. In het verleden hebben we ze zo goed als altijd wel wat afmeldingen gehad dus er is altijd een kans aanwezig dat je alsnog mee kan doen. Uiteraard is hier geen zekerheid op te geven. Maar hoe hoger je op de lijst staat de groter de kans. Vanaf de wachtlijst kun je op ieder moment afzeggen en je geld terug krijgen. De actuele status van de inschrijvingen kun je terug vinden op de inschrijflijst.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false”]