Inschrijvingen voor Charm 36 geopend voor iedereen!!!

De inschrijvingen voor Charm 36 zijn geopend voor iedereen. Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Inschrijven!!!

Teaser Baravond 11 ‘de Smerighe Onderbuick’

In relatieve stilte gaat de stoet voort. De meesten lijken in gedachten of bezig met eigen gevoelens, waardoor de omgeving van de Droomwereld niet eens echt opvalt. Jullie hebben immers eerder een keer zo gereisd, en voor je gevoel duurt het niet zo lang.

Heldere Droom gaat voorop en na enige tijd opent zich een portaal naar een meer bekende omgeving. Zonder nog iets te zeggen, maar met een vriendelijke glimlach wijst ze met een handgebaar de weg. De oplettende luisteraar weet dat ze aan het begin heeft gezegd dat ze jullie zal leiden naar een plek waar jullie nodig zijn, wat dat dan ook moge betekenen.

Je stapt door het portaal, en na de laatste sluit deze, waarbij Heldere Droom langzaam verdwijnt. Het licht verandert, de lucht is hier blauw en geluiden dringen zich meer aan je op. Het gekrijs van meeuwen, de wind door helmgras en het geruis van de zee op de achtergrond. Jullie moeten nog wel een stukje lopen door een weg van mul zand. Het is het einde van een koude dag en de schemer zet zich al snel in. Diep weggedoken in mantels en jassen ploegt de groep voort.

Het bordje ‘Karperhaven’ vertelt waar jullie zijn en de groep loopt door naar het havengedeelte. Het is duidelijk te merken dat dit een kleine stad is en jullie aanwezigheid valt duidelijk op. Zelfs voor een stad die bekend is met reizigers steekt jullie aanwezigheid sterk af. Honger rommelt in je maag en maakt je er op attent dat je een tijd niet gegeten hebt, maar het wel nodig hebt. De avond is ingevallen wanneer jullie arriveren bij ‘de Smerighe Onderbuick’, de taverne waaruit heerlijke etensgeuren je tegemoet komen. Je weet niet meer wie het zegt, maar iemand merkt op dat jullie hier moeten zijn. Het kan je niet zoveel schelen, als je maar de warmte in kan en je maag kan vullen.

Inschrijvingen Baravond 11 geopend

De inschrijvingen voor de 11de baravond van Charm zijn geopend.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier!

Inschrijvingen Charm 35 geopend voor iedereen!

De inschrijvingen voor Charm 35 zijn geopend voor iedereen. Inschrijven kan via onderstaand formulier:

In Memoriam: Tom Kraan

Beste mensen,

Donderdag om iets voor zeven ’s avonds heeft Tom Kraan ons verlaten.

Onze vriend Tom heeft na een hevige strijd, op zijn eigen voorwaarden en omringd door zijn naasten, afscheid genomen.

Tom Dave Kraan
* 19 mei 1982 – † 15 maart 2018

Tom was afgelopen jaar aanwezig als speler bij Charm. Tom voelde zich verbonden met het evenement Charm en zijn nabestaanden willen dan ook een open uitnodiging uitrijken naar iedereen die zich verbonden voelt met Tom om een deel te zijn van Tom’s afscheid. Voor meer informatie hierover kan een mail gestuurd worden naar het bestuur.

Wij leven mee met zijn naasten en vrienden en wensen hen veel sterke.

Inschrijvingen Charm 34 geopend

De inschrijvingen voor Charm 34 zijn geopend.

Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je inschrijven.

Voorinschrijvingen Baravond 10 geopend

Beste Charmers,

Inmiddels zijn de voorinschrijvingen voor Baravond 10 geopend op 9 oktober 2017. Je hebt recht op voorinschrijving als je hebt deelgenomen aan Charm 32 of 33. In dat geval heb je een e-mail gehad van de secretaris. De publiekelijke inschrijvingen openen op 9 november 2017 om 20:00.

De status van de inschrijvingen zijn terug te vinden op de inschrijflijst.

Charm 33: vol

Beste Charmers,

Vandaag hebben we de laatste betaling binnen gehad en daarmee zit Charm 33 op het moment vol voor zowel spelers als figuranten.

Op de inschrijflijst kun je zien of je erbij zit, dan sta je onderin op de lijst bij definitief. De inschrijvingen moeten nog wel verwerkt worden dus de bevestiging e-mails volgen nog.

Als je op dit moment nog inschrijft en betaald dan kom je op de wachtlijst terecht, deze is ook terug te vinden op de inschrijflijst. Mocht er aan het einde van de rit geen plek voor je zijn vrij gekomen dan krijg je het volledige bedrag terug gestort.

Momenteel zitten we nog in de voor inschrijf periode. Deze eindigt op 19 juni 2017 om 20:00 en vanaf deze tijd kun je ook inschrijven als geen recht hebt op voorinschrijving. Als we op die datum nog steeds vol zitten kun je nog wel inschrijven op de wachtlijst. Je hebt recht op voorinschrijving voor Charm 33 als je deelgenomen hebt aan Charm 31 of 32.

Mochten er nog plekken vrij komen dan zullen we dit zo snel mogelijk laten weten.

Data 2018 bekend!

Beste Charmers,

Bij deze kunnen we melden dat de datums en locaties voor 2018 bekend zijn. Deze zijn terug te vinden op onze website onder de tab evenementen.

Evenement Datum Locatie
Baravond 10 10 & 11 februari 2018 De Roerdomp: Op ’t Erf & De Bleek
Charm 34 25 t/m 27 mei 2018 Kamphuis Ahoy
Charm 35 12 t/m 14 oktober 2018 De Kievit

Zoals altijd zitten we met de Baravond in februari en met de weekendevenementen in mei en oktober.

De Roerdomp is dit jaar erg bevallen en we keren daar volgend jaar dan ook naar terug.

Deze keer zitten we in mei iets later dan gewoonlijk vanwege de beschikbaarheid van Kamphuis Ahoy. We hebben nog wel gezocht naar alternatieve locaties om te variëren maar tot op heden hebben we nog geen geschikt alternatief gevonden. We houden ons altijd aanbevolen voor tips. Als organisatie blijven we wel tevreden over Ahoy gelet op prijs, aantal bedden, beheerder en beschikbaar bos.

Dit jaar (2017) maken we in oktober een klein uitstapje naar Buitencentrum Overasselt. Zoals besloten op de ALV in 2016 hebben we voor 2017 extra budget vrij gesteld zodat we dit jaar naar een duurdere locatie konden om de variatie er in te houden. Dus niet omdat we als organisatie ontevreden waren over De Kievit. We zullen in oktober 2018 dan ook weer terug keren naar De Kievit. Zeker gezien de recentelijke verbouwing kijken we hier naar uit.

In elk geval kun je de data alvast in je agenda zetten!

Voorinschrijvingen Charm 33 geopend

Beste Charmers,

Inmiddels zijn de voorinschrijvingen voor Charm 33 geopend op 15 mei 2017. Je hebt recht op voorinschrijving als je hebt deelgenomen aan Charm 31 of 32. In dat geval heb je een e-mail gehad van de secretaris. De publiekelijke inschrijvingen openen op 19 juni 2017 om 20:00.

De status van de inschrijvingen zijn terug te vinden op de inschrijflijst.

Je inschrijving is pas definitief als ook je betaling binnen is. Sta je boven de streep dan hebben we enkel je inschrijving binnen sta je onder de streep dan hebben we ook je betaling binnen.

 

Page 1 of 5