Voorinschrijvingen Baravond 10 geopend

Beste Charmers,

Inmiddels zijn de voorinschrijvingen voor Baravond 10 geopend op 9 oktober 2017. Je hebt recht op voorinschrijving als je hebt deelgenomen aan Charm 32 of 33. In dat geval heb je een e-mail gehad van de secretaris. De publiekelijke inschrijvingen openen op 9 november 2017 om 20:00.

De status van de inschrijvingen zijn terug te vinden op de inschrijflijst.

Charm 33: vol

Beste Charmers,

Vandaag hebben we de laatste betaling binnen gehad en daarmee zit Charm 33 op het moment vol voor zowel spelers als figuranten.

Op de inschrijflijst kun je zien of je erbij zit, dan sta je onderin op de lijst bij definitief. De inschrijvingen moeten nog wel verwerkt worden dus de bevestiging e-mails volgen nog.

Als je op dit moment nog inschrijft en betaald dan kom je op de wachtlijst terecht, deze is ook terug te vinden op de inschrijflijst. Mocht er aan het einde van de rit geen plek voor je zijn vrij gekomen dan krijg je het volledige bedrag terug gestort.

Momenteel zitten we nog in de voor inschrijf periode. Deze eindigt op 19 juni 2017 om 20:00 en vanaf deze tijd kun je ook inschrijven als geen recht hebt op voorinschrijving. Als we op die datum nog steeds vol zitten kun je nog wel inschrijven op de wachtlijst. Je hebt recht op voorinschrijving voor Charm 33 als je deelgenomen hebt aan Charm 31 of 32.

Mochten er nog plekken vrij komen dan zullen we dit zo snel mogelijk laten weten.

Data 2018 bekend!

Beste Charmers,

Bij deze kunnen we melden dat de datums en locaties voor 2018 bekend zijn. Deze zijn terug te vinden op onze website onder de tab evenementen.

Evenement Datum Locatie
Baravond 10 10 & 11 februari 2018 De Roerdomp: Op ’t Erf & De Bleek
Charm 34 25 t/m 27 mei 2018 Kamphuis Ahoy
Charm 35 12 t/m 14 oktober 2018 De Kievit

Zoals altijd zitten we met de Baravond in februari en met de weekendevenementen in mei en oktober.

De Roerdomp is dit jaar erg bevallen en we keren daar volgend jaar dan ook naar terug.

Deze keer zitten we in mei iets later dan gewoonlijk vanwege de beschikbaarheid van Kamphuis Ahoy. We hebben nog wel gezocht naar alternatieve locaties om te variëren maar tot op heden hebben we nog geen geschikt alternatief gevonden. We houden ons altijd aanbevolen voor tips. Als organisatie blijven we wel tevreden over Ahoy gelet op prijs, aantal bedden, beheerder en beschikbaar bos.

Dit jaar (2017) maken we in oktober een klein uitstapje naar Buitencentrum Overasselt. Zoals besloten op de ALV in 2016 hebben we voor 2017 extra budget vrij gesteld zodat we dit jaar naar een duurdere locatie konden om de variatie er in te houden. Dus niet omdat we als organisatie ontevreden waren over De Kievit. We zullen in oktober 2018 dan ook weer terug keren naar De Kievit. Zeker gezien de recentelijke verbouwing kijken we hier naar uit.

In elk geval kun je de data alvast in je agenda zetten!

Voorinschrijvingen Charm 33 geopend

Beste Charmers,

Inmiddels zijn de voorinschrijvingen voor Charm 33 geopend op 15 mei 2017. Je hebt recht op voorinschrijving als je hebt deelgenomen aan Charm 31 of 32. In dat geval heb je een e-mail gehad van de secretaris. De publiekelijke inschrijvingen openen op 19 juni 2017 om 20:00.

De status van de inschrijvingen zijn terug te vinden op de inschrijflijst.

Je inschrijving is pas definitief als ook je betaling binnen is. Sta je boven de streep dan hebben we enkel je inschrijving binnen sta je onder de streep dan hebben we ook je betaling binnen.

 

Teaser Charm 32

Beste deelnemers aan Charm 32,

Na Baravond 9: ‘De Glimmende Ekster,’ afgelopen februari, heeft een aantal spelers het initiatief genomen om samen te schrijven aan een teaser voor Charm 32. Hierin vertellen zij hoe hun karakters de barre tocht verder naar het noorden van het Groene Land beleven.

Download de teaser als PDF

Alvast heel veel leesplezier & tot aanstaande vrijdag op Charm 32!

Met vriendelijke groet,

Mede namens de schrijvers van deze teaser,
Verhaalcommissie Charm

Inschrijvingen Charm 32 geopend!

De inschrijvingen voor Charm 32 zijn geopend. Inschrijven kan hieronder.

Zie de inschrijflijst voor het actuele aantal inschrijvingen en betalingen.

Let op!  Door een afmelding is er 1 spelersplek vrij gekomen. Schrijf je jezelf nu in als figurant dan kom je na betaling op de wachtlijst.

Charm 32: voorinschrijvingen geopenend

Afgelopen maandag 20 februari 2017 zijn de voorinschrijvingen voor Charm 32 geopend. Je komt hiervoor in aanmerking als je minstens hebt deelgenomen aan 1 van de laatste 2 weekend evenementen. In dit geval dus Charm 30 of 31. Deze mensen hebben als het goed is hiervan een e-mail gehad. Denk je hiervoor in aanmerking te komen maar heb je geen e-mail gezien check dan ook even je spam box. Echt geen mail? Stuur dan een berichtje naar secretaris@charmlive.nl. We willen je vragen de link in deze e-mail niet met anderen te delen daar deze alleen bedoeld is voor mensen die op dit moment recht hebben op voorinschrijving.

De open inschrijvingen zullen maandag 20 maart om 20:00 starten tenzij we voor die tijd al vol zitten. Charm 32 vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2017.

Voor een overzicht van het aantal inschrijvingen en betalingen willen we je graag doorverwijzen naar de inschrijflijst. Let op, als je verzekerd wil zijn van een plekje wacht dan niet te lang met inschrijven en betalen want het gaat weer snel!

Met vriendelijke groet,
Yvon
Namens het bestuur van Charm

Baravond 9: Ophoging deelnemers aantal

Beste Charmers,

Zoals aangegeven zouden we in deze week meer duidelijkheid geven over het eventueel verhogen van het aantal deelnemers plekken voor Baravond 9.

Tijdens een  intern overleg tussen bestuur en verhaal commissie hebben we een aantal factoren besproken zoals:

  • Beschikbare binnenruimte
  • Aantal bedden
  • Speler vs NPC ratio
  • Aantal beschikbare npc plekken
  • Druk op de crew
  • Stimulatie deelname van NPC’s aan de ALV

Lang verhaal kort. Onze conclusie is dat we het deelnemers aantal kunnen ophogen.

Dit kunnen we bewerkstelligen door bij De Roerdomp een extra locatie te huren namelijk De Bleek. Hierdoor hebben we genoeg bedden om de wachtlijsten weg te werken.

Het plan is om De Bleek  in te zetten als slaapgebouw voor crew en figuranten. Het Erf zal het gebouw zijn voor de spelers om te slapen. Uiteraard kan hier en daar wat geschoven worden indien nodig maar dat lossen we op het evenement zelf wel op.

We denken dat we het gevoel van kleinschaligheid kunnen behouden. Mede omdat de aankomende Baravond weer terug gaat naar de originele opzet namelijk low plot en gelegenheid voor de deelnemers  om IC bij te praten.

Iedereen die zich had ingeschreven heeft inmiddels al een eerste mailtje gehad met de mededeling dat er plek voor ze is. Er zijn geen plekken beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen. Dus dit geldt alleen voor degene die al ingeschreven waren. De uiteindelijke bevestigingen zal de Secretaris op een later tijdstip nog uit sturen.

de-bleek-voorzijde

Baravond 9: Status voorinschrijvingen

Beste Charmers,

Ook deze keer zijn de voorinschrijvingen weer snel gegaan. Zowel de speler als figuranten plekken zitten vol op het moment voor de aankomende Baravond op 18 & 19 februari 2017.  Er is een wachtlijst voor beide en deze zijn terug te vinden op de inschrijflijst. Uiteraard staan op de inschrijflijst ook de mensen die een plekje hebben verkregen. Zij staan onder de streep bij de definitieve inschrijvingen. De personen die zich al hadden ingeschreven maar op dit moment helaas buiten de boot zijn gevallen hebben hierover een e-mail gehad.

Je komt pas op de wachtlijst als zowel je inschrijving als betaling binnen is. Mocht je op de wachtlijst staan maar hier vanaf willen neem dan even contact op met Penningmeester@Charmlive.nl. Als we niks horen dan blijf je op de wachtlijst staan en nemen we contact met je op als er een plek voor je vrij komt. Mocht het blijken dat er geen plek vrij komt dan zullen we je het entree geld terug storten.

Mocht je op de definitieve lijst staan en er voor welke reden dan ook achter komen dat je toch niet kunt komen laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de secretaris en penningmeester per e-mail. Dan kunnen we je plaats namelijk toewijzen aan iemand op de wachtlijst.

Achter de schermen zijn we nog wel aan het kijken wat er nog aan mogelijkheden zijn om meer plekken te creëren.  Het kan zijn dat de conclusie zal zijn dat hier geen mogelijkheden voor zijn. Ons streven is om hier uiterlijk in week 47 (21 t/m 27 nov)  meer duidelijkheid over te geven.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Charm.

charm31-101

Foto gemaakt op Charm 31 door http://polychromical.zenfolio.com/

 

 

 

 

In Memoriam: Ank Pot

ank_potBeste Charm leden,

Helaas hebben we slecht nieuws. Een trouwe deelneemster van Charm is gisternacht overleden.

Ank Pot
1960 – 2016

Ank heeft zich jarenlang ingezet voor Charm als speler en NPC. Ank had al langer problemen met haar gezondheid en is gisteravond overleden aan een acute hartstilstand.

Wij leven mee met haar familie, naasten en vrienden en wensen hen veel sterke.

Pagina 1 of 4