Inschrijvingen Charm 35 geopend voor iedereen!

De inschrijvingen voor Charm 35 zijn geopend voor iedereen. Inschrijven kan via onderstaand formulier:

In Memoriam: Tom Kraan

Beste mensen,

Donderdag om iets voor zeven ’s avonds heeft Tom Kraan ons verlaten.

Onze vriend Tom heeft na een hevige strijd, op zijn eigen voorwaarden en omringd door zijn naasten, afscheid genomen.

Tom Dave Kraan
* 19 mei 1982 – † 15 maart 2018

Tom was afgelopen jaar aanwezig als speler bij Charm. Tom voelde zich verbonden met het evenement Charm en zijn nabestaanden willen dan ook een open uitnodiging uitrijken naar iedereen die zich verbonden voelt met Tom om een deel te zijn van Tom’s afscheid. Voor meer informatie hierover kan een mail gestuurd worden naar het bestuur.

Wij leven mee met zijn naasten en vrienden en wensen hen veel sterke.

Inschrijvingen Charm 34 geopend

De inschrijvingen voor Charm 34 zijn geopend.

Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je inschrijven.

Voorinschrijvingen Baravond 10 geopend

Beste Charmers,

Inmiddels zijn de voorinschrijvingen voor Baravond 10 geopend op 9 oktober 2017. Je hebt recht op voorinschrijving als je hebt deelgenomen aan Charm 32 of 33. In dat geval heb je een e-mail gehad van de secretaris. De publiekelijke inschrijvingen openen op 9 november 2017 om 20:00.

De status van de inschrijvingen zijn terug te vinden op de inschrijflijst.

Charm 33: vol

Beste Charmers,

Vandaag hebben we de laatste betaling binnen gehad en daarmee zit Charm 33 op het moment vol voor zowel spelers als figuranten.

Op de inschrijflijst kun je zien of je erbij zit, dan sta je onderin op de lijst bij definitief. De inschrijvingen moeten nog wel verwerkt worden dus de bevestiging e-mails volgen nog.

Als je op dit moment nog inschrijft en betaald dan kom je op de wachtlijst terecht, deze is ook terug te vinden op de inschrijflijst. Mocht er aan het einde van de rit geen plek voor je zijn vrij gekomen dan krijg je het volledige bedrag terug gestort.

Momenteel zitten we nog in de voor inschrijf periode. Deze eindigt op 19 juni 2017 om 20:00 en vanaf deze tijd kun je ook inschrijven als geen recht hebt op voorinschrijving. Als we op die datum nog steeds vol zitten kun je nog wel inschrijven op de wachtlijst. Je hebt recht op voorinschrijving voor Charm 33 als je deelgenomen hebt aan Charm 31 of 32.

Mochten er nog plekken vrij komen dan zullen we dit zo snel mogelijk laten weten.

Data 2018 bekend!

Beste Charmers,

Bij deze kunnen we melden dat de datums en locaties voor 2018 bekend zijn. Deze zijn terug te vinden op onze website onder de tab evenementen.

Evenement Datum Locatie
Baravond 10 10 & 11 februari 2018 De Roerdomp: Op ’t Erf & De Bleek
Charm 34 25 t/m 27 mei 2018 Kamphuis Ahoy
Charm 35 12 t/m 14 oktober 2018 De Kievit

Zoals altijd zitten we met de Baravond in februari en met de weekendevenementen in mei en oktober.

De Roerdomp is dit jaar erg bevallen en we keren daar volgend jaar dan ook naar terug.

Deze keer zitten we in mei iets later dan gewoonlijk vanwege de beschikbaarheid van Kamphuis Ahoy. We hebben nog wel gezocht naar alternatieve locaties om te variëren maar tot op heden hebben we nog geen geschikt alternatief gevonden. We houden ons altijd aanbevolen voor tips. Als organisatie blijven we wel tevreden over Ahoy gelet op prijs, aantal bedden, beheerder en beschikbaar bos.

Dit jaar (2017) maken we in oktober een klein uitstapje naar Buitencentrum Overasselt. Zoals besloten op de ALV in 2016 hebben we voor 2017 extra budget vrij gesteld zodat we dit jaar naar een duurdere locatie konden om de variatie er in te houden. Dus niet omdat we als organisatie ontevreden waren over De Kievit. We zullen in oktober 2018 dan ook weer terug keren naar De Kievit. Zeker gezien de recentelijke verbouwing kijken we hier naar uit.

In elk geval kun je de data alvast in je agenda zetten!

Voorinschrijvingen Charm 33 geopend

Beste Charmers,

Inmiddels zijn de voorinschrijvingen voor Charm 33 geopend op 15 mei 2017. Je hebt recht op voorinschrijving als je hebt deelgenomen aan Charm 31 of 32. In dat geval heb je een e-mail gehad van de secretaris. De publiekelijke inschrijvingen openen op 19 juni 2017 om 20:00.

De status van de inschrijvingen zijn terug te vinden op de inschrijflijst.

Je inschrijving is pas definitief als ook je betaling binnen is. Sta je boven de streep dan hebben we enkel je inschrijving binnen sta je onder de streep dan hebben we ook je betaling binnen.

 

Teaser Charm 32

Beste deelnemers aan Charm 32,

Na Baravond 9: ‘De Glimmende Ekster,’ afgelopen februari, heeft een aantal spelers het initiatief genomen om samen te schrijven aan een teaser voor Charm 32. Hierin vertellen zij hoe hun karakters de barre tocht verder naar het noorden van het Groene Land beleven.

Download de teaser als PDF

Alvast heel veel leesplezier & tot aanstaande vrijdag op Charm 32!

Met vriendelijke groet,

Mede namens de schrijvers van deze teaser,
Verhaalcommissie Charm

Inschrijvingen Charm 32 geopend!

De inschrijvingen voor Charm 32 zijn geopend. Inschrijven kan hieronder.

Zie de inschrijflijst voor het actuele aantal inschrijvingen en betalingen.

Let op!  Door een afmelding is er 1 spelersplek vrij gekomen. Schrijf je jezelf nu in als figurant dan kom je na betaling op de wachtlijst.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Charm 32: voorinschrijvingen geopenend

Afgelopen maandag 20 februari 2017 zijn de voorinschrijvingen voor Charm 32 geopend. Je komt hiervoor in aanmerking als je minstens hebt deelgenomen aan 1 van de laatste 2 weekend evenementen. In dit geval dus Charm 30 of 31. Deze mensen hebben als het goed is hiervan een e-mail gehad. Denk je hiervoor in aanmerking te komen maar heb je geen e-mail gezien check dan ook even je spam box. Echt geen mail? Stuur dan een berichtje naar secretaris@charmlive.nl. We willen je vragen de link in deze e-mail niet met anderen te delen daar deze alleen bedoeld is voor mensen die op dit moment recht hebben op voorinschrijving.

De open inschrijvingen zullen maandag 20 maart om 20:00 starten tenzij we voor die tijd al vol zitten. Charm 32 vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2017.

Voor een overzicht van het aantal inschrijvingen en betalingen willen we je graag doorverwijzen naar de inschrijflijst. Let op, als je verzekerd wil zijn van een plekje wacht dan niet te lang met inschrijven en betalen want het gaat weer snel!

Met vriendelijke groet,
Yvon
Namens het bestuur van Charm

Page 1 of 5