Kruip in de huid van monsters, magiërs en melaatsen bij RSV Maerquin.

Wil je figureren bij een rollenspelvereniging en hier een belevenis van maken? Dan is monsteren bij Maerquin vast iets voor jou!

Maerquin is een vereniging die zich kenmerkt door een wereld neer te zetten vol onderling en persoonlijk plot. De spelers worden ondergedompeld in dit spel, om alles intensief te kunnen beleven.

Als figurant zorg je er voor dat de spelers dit kunnen ervaren en dat de spelwereld zo consistent mogelijk blijft. Dit doe je door het uitspelen van de diverse rollen die door het plotteam van Maerquin geschreven zijn.

Omdat het een wereld is waar naast het overkoepelende verhaal, ook persoonlijke en onderlinge plots zijn, zijn er diverse soorten rollen met meerdere lagen om uit te spelen. Het is zelfs soms mogelijk dat jouw personage op een volgend weekend terugkomt, waarbij jij de spelers weer herkent en zij jou. Uiteraard wordt die rol dan weer door jou gespeeld. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de nodige kortere rolletjes en vechtrollen waar jij je lekker in kan uitleven.

Wil je samen met een gezellige, fijne groep figuranten een plotintensief weekend ervaren, waarbij je in een uitgebreide spelwereld diverse korte en langere rollen kan spelen?

Meld je dan aan als NPC bij RSV Maerquin. Het eerstvolgende Maerquin weekend is van 20 t/m 22 april 2018.

Kijk op onze website of Facebook groep.

Fotografie: Rick Boeve