Data & tijden
Baravond 12 zal plaatsvinden op 15 en 16 februari 2020.

Locatie
De Roerdomp
Ontginningsweg 10
5091 KN Westelbeers

Het is een overdekte locatie met meerdere slaapzalen. Matrassen zijn aanwezig. Neem zelf een matrasovertrek, kussen en slaapzak mee.

Wat is een Charm baravond?
Een baravond is een kort evenement, bedoeld om je de mogelijkheid te geven je personage verder uit te diepen en om met mede-spelers onderling spel te maken. Er wordt wel plot aangeboden, dat een voortzetting is van de verhaallijn uit de weekendevenementen, maar dat is slechts aanvullend en niet dwingend of groots.

Ook voor figuranten en crew is de baravond vooral bedoeld als ‘relaxed’ evenement. We nemen niet alle spullen mee, waardoor de aankleding, gebruikte kostuums en props doorgaans ook iets bescheidener zijn dan tijdens de weekendevenementen.

Omdat de opzet kleinschaliger is, zijn er ook minder deelnemersplaatsen beschikbaar voor zowel spelers als figuranten, dan voor een weekendevenement.

Praktische informatie
Op een baravond spelen we doorgaans op zaterdag van 18:00 uur tot 02:00 uur. Op zondag wordt er tussen 9:00 en 10:00 uur ontbeten, waarna we deze keer rustig alles gaan afbouwen, opruimen en naar huis gaan.

Let op: bovenstaande tijden zijn bij benadering. In de week voorafgaand aan het evenement ontvang je een mailtje met de exacte planning.

Algemene ledenvergadering
Op de zaterdagmiddag voorafgaand aan de baravond wordt de Algemene ledenvergadering (ALV) gehouden. Deze vind plaats van 14:00 tot 15:00

Inschrijven
De algemene inschrijving is gesloten
Let op: je inschrijving is pas compleet als we ook je betaling van het lidmaatschapsgeld en het evenementsgeld hebben ontvangen.

Voor de actuele status van de inschrijvingen kun je terecht op de inschrijflijst.