Charm 38 heeft helaas niet in mei 2020 plaatsgevonden. Dit vanwege het verbod op evenementen tot 1 juni 2020 dat de regering had genomen in de strijd tegen het Corona virus.

Ook tijdens het weekend van 2 t/m 4 oktober 2020 zal het weekend evenement NIET plaatsvinden. 

Op dit moment zijn de recente ontwikkelingen rondom Covid-19 dermate onzeker dat het uiteindelijk voor ons niet mogelijk is om een weekend evenement te faciliteren. De recente toename van het aantal besmettingen en de toename van ziekenhuis opnames baart iedereen zorgen. De persconferentie van premier Rutte van dinsdag 18 augustus, waarin is vermeld dat de kans groot is dat komende tijd maatregelen weer moeten worden aangescherpt, brengt teveel onzekerheid met zich mee. Daarom kiezen we als gehele crew (bestuur, VC & logistiek) ervoor het evenement niet door te laten gaan.

Wel organiseren wij  in plaats van een evenement een beperktere, veiligere activiteit die beter kan voldoen aan de huidige veiligheidsmaatregelen en richtlijnen om ons allen te beschermen tegen Covid-19. Voor verdere details kijk bij de Charm Ledendag.

Leden zullen over verdere details per mail op de hoogte gesteld worden of houdt onze website en facebookgroep in de gaten.

We hopen uiteraard dat we Charm 38 in het voorjaar van 2021 plaats kunnen laten vinden.

Heel veel succes en sterkte met alles en pas goed op jezelf en elkaar.