Beste Charmers,

Data & tijden
Baravond 14 zal plaatsvinden op 21 en 22 januari 2023.

Locatie
De Roerdomp
Ontginningsweg 10
5091 KN Westelbeers

Het is een overdekte locatie met meerdere slaapzalen. Matrassen zijn aanwezig. Neem zelf een matrasovertrek, kussen en slaapzak mee.

Wat is een Charm baravond?
Een baravond is een kort evenement, bedoeld om je de mogelijkheid te geven je personage verder uit te diepen en om met mede-spelers onderling spel te maken. Er wordt wel plot aangeboden, dat een voortzetting is van de verhaallijn uit de weekendevenementen, maar dat is slechts aanvullend en niet dwingend of groots.

Ook voor figuranten en crew is de baravond vooral bedoeld als ‘relaxed’ evenement. We nemen niet alle spullen mee, waardoor de aankleding, gebruikte kostuums en props doorgaans ook iets bescheidener zijn dan tijdens de weekendevenementen.

Omdat de opzet kleinschaliger is, zijn er ook minder deelnemersplaatsen beschikbaar voor zowel spelers als figuranten, dan voor een weekendevenement.

Praktische informatie
Rond 14:00 is het tijd in praatje en daarna gaan we zo snel mogelijk IC. We spelen door tot ongeveer 02:00 ’s nachts, maar zelf langer door spelen, kan altijd. In deze tijd zal er ook een eenvoudige avondmaaltijd genuttigd gaan worden.
Op zondag zal er geen spel zijn, maar kunnen we rustig na kletsen en opruimen en streven we ernaar rond lunchtijd de locatie te verlaten.

Let op: bovenstaande tijden zijn bij benadering. In de week voorafgaand aan het evenement ontvang je een mailtje met de exacte planning.

Algemene ledenvergadering
Ook dit jaar zal er geen ALV plaats vinden in het baravond weekend. De ALV zal dit jaar wederom digitaal plaatsvinden.

Inschrijven
De algemene inschrijving is geopend!!!!
Inschrijven!!!

De inschrijving voor Spelers en NPC’s is VOL. Iedere speler en NPC die zich nu nog inschrijft en betaald komt op de reserve lijst.

Let op: je inschrijving is pas compleet als we ook je betaling van het lidmaatschapsgeld en het evenementsgeld hebben ontvangen.
Omdat dit een evenement betreft dat in 2023 zal plaats vinden geld hiervoor dat het lidmaatschapsgeld voor 2023 betaald moet zijn om hieraan mee te mogen doen.
Hou er rekening mee dat het lidmaatschapsgeld, met goedkeuring van onze leden op de ALV van 2022 voor 2023 is verhoogd naar 10 euro.

Voor de actuele status van de inschrijvingen kun je terecht op de inschrijflijst.