Charm30-131De 9de baravond van Charm zal plaats vinden op 18 en 19 februari 2017 in De Roerdomp (Op ’t Erf & De Bleek) in Westelbeers. Je bent vanaf 15:00 welkom op het terrein. Na afloop van de baravond vind de algemene ledenvergadering plaats op zondag vanaf 12:00.

De voorinschrijvingen voor de Baravond zijn open gegaan op 17 oktober 2016. Inmiddels zitten we ook al vol voor zowel spelers als figuranten. Voor een overzicht van de deelnemers en wachtlijsten kun je terecht op de inschrijflijst.

Het avondeten zal ditmaal IC zijn. Voor het avondeten op zaterdag dien je jezelf van te voren op te geven. Er geldt deze keer een toeslag van EUR 4,00 om mee te eten. Om te zien of je aangemeld bent voor het avondeten kun je terecht op de overzichtslijst. De planning is om ongeveer rond 18:00 tijd in te gaan en kort daarna IC te gaan eten. Dit zal ongeveer doorlopen tot 20:00 waarna het eten zal worden opgeruimd. Vanaf die tijd loopt het spel gewoon door en kunnen degene die niet mee eten IC aansluiten. Het spel zal  tot zo laat mogelijk in de nacht door gaan.  Zondag zal er dan minimaal tot geen spel zijn, maar ga uit van geen spel.

We hebben deze keer een nieuwe locatie in De Roerdomp. Deze biedt plaats aan 60 personen en we zijn blij te kunnen aangeven dat we deze keer weer bedden zullen hebben. Verder heeft de locatie ook centrale verwarming door het gehele gebouw dat is wel zo prettig in februari.

Locatie
De Roerdomp (Op ’t Erf & De Bleek)
Ontginningsweg 10
5091 KN Westelbeers

erf

Plattegrond van gebouw “Het Erf”.