Afgelopen maandag 20 februari 2017 zijn de voorinschrijvingen voor Charm 32 geopend. Je komt hiervoor in aanmerking als je minstens hebt deelgenomen aan 1 van de laatste 2 weekend evenementen. In dit geval dus Charm 30 of 31. Deze mensen hebben als het goed is hiervan een e-mail gehad. Denk je hiervoor in aanmerking te komen maar heb je geen e-mail gezien check dan ook even je spam box. Echt geen mail? Stuur dan een berichtje naar secretaris@charmlive.nl. We willen je vragen de link in deze e-mail niet met anderen te delen daar deze alleen bedoeld is voor mensen die op dit moment recht hebben op voorinschrijving.

De open inschrijvingen zullen maandag 20 maart om 20:00 starten tenzij we voor die tijd al vol zitten. Charm 32 vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2017.

Voor een overzicht van het aantal inschrijvingen en betalingen willen we je graag doorverwijzen naar de inschrijflijst. Let op, als je verzekerd wil zijn van een plekje wacht dan niet te lang met inschrijven en betalen want het gaat weer snel!

Met vriendelijke groet,
Yvon
Namens het bestuur van Charm