Beste Charmers,

Ook deze keer zijn de voorinschrijvingen weer snel gegaan. Zowel de speler als figuranten plekken zitten vol op het moment voor de aankomende Baravond op 18 & 19 februari 2017.  Er is een wachtlijst voor beide en deze zijn terug te vinden op de inschrijflijst. Uiteraard staan op de inschrijflijst ook de mensen die een plekje hebben verkregen. Zij staan onder de streep bij de definitieve inschrijvingen. De personen die zich al hadden ingeschreven maar op dit moment helaas buiten de boot zijn gevallen hebben hierover een e-mail gehad.

Je komt pas op de wachtlijst als zowel je inschrijving als betaling binnen is. Mocht je op de wachtlijst staan maar hier vanaf willen neem dan even contact op met Penningmeester@Charmlive.nl. Als we niks horen dan blijf je op de wachtlijst staan en nemen we contact met je op als er een plek voor je vrij komt. Mocht het blijken dat er geen plek vrij komt dan zullen we je het entree geld terug storten.

Mocht je op de definitieve lijst staan en er voor welke reden dan ook achter komen dat je toch niet kunt komen laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de secretaris en penningmeester per e-mail. Dan kunnen we je plaats namelijk toewijzen aan iemand op de wachtlijst.

Achter de schermen zijn we nog wel aan het kijken wat er nog aan mogelijkheden zijn om meer plekken te creëren.  Het kan zijn dat de conclusie zal zijn dat hier geen mogelijkheden voor zijn. Ons streven is om hier uiterlijk in week 47 (21 t/m 27 nov)  meer duidelijkheid over te geven.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Charm.

charm31-101

Foto gemaakt op Charm 31 door http://polychromical.zenfolio.com/