Beste Charmers,

Zoals aangegeven zouden we in deze week meer duidelijkheid geven over het eventueel verhogen van het aantal deelnemers plekken voor Baravond 9.

Tijdens een  intern overleg tussen bestuur en verhaal commissie hebben we een aantal factoren besproken zoals:

  • Beschikbare binnenruimte
  • Aantal bedden
  • Speler vs NPC ratio
  • Aantal beschikbare npc plekken
  • Druk op de crew
  • Stimulatie deelname van NPC’s aan de ALV

Lang verhaal kort. Onze conclusie is dat we het deelnemers aantal kunnen ophogen.

Dit kunnen we bewerkstelligen door bij De Roerdomp een extra locatie te huren namelijk De Bleek. Hierdoor hebben we genoeg bedden om de wachtlijsten weg te werken.

Het plan is om De Bleek  in te zetten als slaapgebouw voor crew en figuranten. Het Erf zal het gebouw zijn voor de spelers om te slapen. Uiteraard kan hier en daar wat geschoven worden indien nodig maar dat lossen we op het evenement zelf wel op.

We denken dat we het gevoel van kleinschaligheid kunnen behouden. Mede omdat de aankomende Baravond weer terug gaat naar de originele opzet namelijk low plot en gelegenheid voor de deelnemers  om IC bij te praten.

Iedereen die zich had ingeschreven heeft inmiddels al een eerste mailtje gehad met de mededeling dat er plek voor ze is. Er zijn geen plekken beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen. Dus dit geldt alleen voor degene die al ingeschreven waren. De uiteindelijke bevestigingen zal de Secretaris op een later tijdstip nog uit sturen.

de-bleek-voorzijde